Serregrond

 Serregrond:

Ben je opzoek naar een allround product om je huidige bodem van je moestuin te verbeteren of start je vanaf de basis in een nieuwe serre of kruidenbak dan is serregrond het te gebruiken product.
Serregrond is een grond die ontwikkeld is voor universeel gebruik in de moestuin, hij kan gebruikt worden als bodemverbeteraar maar er kan ook rechtstreeks in geplant worden.

Het gebruik van Serregrond:

Bij moestuinaanleg: je kan de serregrond puur gebruiken, zorg voor een goed drainerende bodem in je serre of moestuinbak door eerst een laag lava onderin te strooien, deze lava zorgt voor een goede drainage en houdt bij droogte het vocht langduriger vast. Vul bovenop de lava een voldoende dikke laag serregrond aan tot juist onder de rand. Geef bij de start voldoende water, de serregrond bevat turf en deze vraagt behoorlijk wat water voor een goede werking.

Bij moestuinverbetering:

Meng de serregrond met de bovenlaag van de bestaande grond in je serre of moestuin d.m.v. harken of te spitten. Geef ook hier wederom voldoende water om de turf die de serregrond bevat van voldoende vocht te voorzien bij aanvang.

 

Productinfo:

Samenstelling

Wit-veenturf 30%, Zwart-veenturf 30%, Groencompost 20%, Zee-den schors 20% en Samengestelde

NPK-meststof bevattend Magnesium en Zwavel 12-0-20+3MgO+7SO3

Waarborg organische stof: 10%

Soortelijk gewicht : +/- 800 kg / m3

 

Verkrijgbaar los gestort per 0.5/ 0.75/ 1m3
In big bag van 1 m3
In midi bag van 0.5 m3
Zowel voor afhaling als levering mogelijk, levering in bulk vanaf 5m3.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd? 

Wij leveren alle formaten bags, splitplaten en paletten met een kraanwagen. We kunnen uw bestelling tot 5 meter rondom de vrachtwagen lossen. Heeft u twijfels over de bereikbaarheid van de losplaats neem dan contact met ons op.

 Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

 Binnen 5 werkdagen na bestelling 

U wordt bericht, 1 dag voor levering tussen +/- 15u en 21u, in welk dagdeel uw bestelling geleverd zal worden. Dit is een inschatting van het bezorgmoment en kan licht afwijken!

Tip: plan de werkzaamheden niet de dag van de levering zelf, maar pas de dag erna. Gezien de toenemende verkeersdrukte kunnen levertijden soms afwijken van het vooropgestelde tijdslot.

Duidt aan, bij het afsluiten van uw bestelling, hoe u graag op de hoogte wenst te worden gehouden (e-mail, telefoon, sms of whatsapp).

Indien u de losplaats duidelijk kan omschrijven in het daarvoor bestemde vak “opmerking”, hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de levering. Onze ervaren chauffeurs zullen steeds het mogelijke doen om uw bestelling zo correct mogelijk af te leveren.

 Losgestort

Aan de hand van uw postcode kan u eenvoudig berekenen wat uw gewenste hoeveelheid bij u thuis bezorgd kost.

We leveren losgestorte leveringen met eigen kipwagen vanaf 5 m³, vaak is dit voordeliger gezien de verpakkingskost van de big bags overbodig wordt. Tot 12 m³ kunnen we met een compacte vrachtwagen vrijwel op iedere losplaats geraken. Heeft u meer dan 12 m³ nodig dan wordt dit met een trekker + oplegger geleverd, deze heeft een grotere draaicirkel en is beperkter in wendbaarheid, twijfelt u over de toegankelijk van de losplaats neem dan contact met ons op.

Komt u graag afhalen? Kies dan “Afhalen”.

Het is niet noodzakelijk om voor afhaling vooraf te bestellen of reserveren, kom gerust langs u kan hier ons assortiment live bekijken en alsnog inspiratie opdoen en uw keuze maken, onze medewerkers zullen u graag te woord staan, en laden het door u gewenste product in uw aanhang of bestelwagen.

Betalen kan met bancontact, master en visa card, ecocheques of cash.

 

 

Eurocompost garden products Serregrond  per m³
Eurocompost garden products
Serregrond per m³
Vanaf 5 m³ , Kleinere hoeveelheden altijd in Big bags
€74,00
Eurocompost garden products Serregrond Big bag 1m³
Eurocompost garden products
Serregrond Big bag 1m³
Serregrond Big bag 1m³
€89,00
Eurocompost garden products Serregrond Midi bag 0.75m³
Eurocompost garden products
Serregrond Midi bag 0.75m³
Serregrond in Midi bag 0.75m³
€67,00