Yellow Sun marble split

Yellow Sun Marble Split

Productbeschrijving:

Yellow Sun Marble split is een steensoort van kalk die zacht geelachtig van kleur is. Yellow Sun Marble split is lichter dan het warmer gele broertje Yellow Sun split. Door de zachte gele kleur is Yellow Sun Marble bruikbaar in zowel een traditionele als moderne tuin. Deze siersplit is hierdoor een echte allrounder. Gebruik deze gele split op uw oprit, erf, parkeerplaats, tuinpad, terras en siertuin. Ook is Yellow Sun Marble zeer geschikt voor oppervlakken die zwaar belast worden.

Voordelen:

Goede drukvastheid

Zacht gele kleur

Zeer veelzijdig

Procuctgegevens:

Soortelijk gewicht: ± 1600KG per m3

Verkrijgbare formaten: 8/11 – 11/22

Verbruik: 80 kg/m2 berekend op basis van een laagdikte van 5 cm.

 

Hoe wordt mijn bestelling geleverd? 

Wij leveren alle formaten bags, splitplaten en paletten met een kraanwagen. We kunnen uw bestelling tot 5 meter rondom de vrachtwagen lossen. Heeft u twijfels over de bereikbaarheid van de losplaats neem dan contact met ons op. 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd? 

Binnen 5 werkdagen na bestelling 

U wordt bericht, 1 dag voor levering tussen +/- 15u en 21u, in welk dagdeel uw bestelling geleverd zal worden. Dit is een inschatting van het bezorgmoment en kan licht afwijken!

Tip: plan de werkzaamheden niet de dag van de levering zelf, maar pas de dag erna. Gezien de toenemende verkeersdrukte kunnen levertijden soms afwijken van het vooropgestelde tijdslot.

Duidt aan, bij het afsluiten van uw bestelling, hoe u graag op de hoogte wenst te worden gehouden (e-mail, telefoon, sms of whatsapp).

Indien u de losplaats duidelijk kan omschrijven in het daarvoor bestemde vak “opmerking”, hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de levering. Onze ervaren chauffeurs zullen steeds het mogelijke doen om uw bestelling zo correct mogelijk af te leveren.

 Losgestort

 Aan de hand van uw postcode kan u eenvoudig berekenen wat uw gewenste hoeveelheid bij u thuis bezorgd kost.

We leveren losgestorte leveringen met eigen kipwagen vanaf 5 ton, vaak is dit voordeliger gezien de verpakkingskost van de big bags overbodig wordt. Tot 12 ton kunnen we met een compacte vrachtwagen vrijwel op iedere losplaats geraken. Heeft u meer dan 12 ton nodig dan wordt dit met een trekker + oplegger geleverd, deze heeft een grotere draaicirkel en is beperkter in wendbaarheid, twijfelt u over de toegankelijk van de losplaats neem dan contact met ons op.

Komt u graag afhalen? Kies dan “Afhalen”.

Het is niet noodzakelijk om voor afhaling vooraf te bestellen of reserveren, kom gerust langs u kan hier ons assortiment live bekijken en alsnog inspiratie opdoen en uw keuze maken, onze medewerkers zullen u graag te woord staan, en laden het door u gewenste product in uw aanhang of bestelwagen.

Betalen kan met bancontact, master en visa card, ecocheques of cash.

 

 

Eurocompost Garden Products Yellow Sun Marble  8/11 Per ton
Eurocompost Garden Products
Yellow Sun Marble 8/11 Per ton
Prijs per Ton.
€115,00
Eurocompost Garden Products Yellow Sun Marble  8/11 Midi Bag 1000Kg
Eurocompost Garden Products
Yellow Sun Marble 8/11 Midi Bag 1000Kg
In Midi bag van 1000 kg
€130,00
Eurocompost Garden Products Yellow Sun Marble  8/11 Big Bag 1600Kg
Eurocompost Garden Products
Yellow Sun Marble 8/11 Big Bag 1600Kg
In Big bag van 1600 kg
€199,00
Eurocompost Garden Products Yellow Sun Marble  8/11 Mini Bag 500Kg
Eurocompost Garden Products
Yellow Sun Marble 8/11 Mini Bag 500Kg
In Mini bag van 500 kg
€84,00
Eurocompost Garden Products Yellow Sun Marble 8/11 Zak 20Kg
Eurocompost Garden Products
Yellow Sun Marble 8/11 Zak 20Kg
In handige zakken van 20Kg
€5,75