Blanc de Provence 10/14

Blanc de Provence

Productbeschrijving:

Blanc de Provence is een kleurvast kalksteen met minder grijze tinten dan Dolomiet. Deze split is slijtvaster en verbrijzelt niet snel. Hierdoor kan deze dolomiet look-a-like ook gebruikt worden in wegenbouw. Voor de aanleg van opritten of terrassen is de hoge weerstand tegen verbrijzeling een groot voordeel! Deze steen verbrijzelt niet, is slijtvast en geeft geen stof af eenmaal proper. Hierdoor moet u minder snel de steentjes vervangen of aanvullen.

Voordelen:

Kleurvast

Verbrijzelt minder snel

Slijtvast

Geeft geen stof af

Procuctgegevens:

Soortelijk gewicht: ± 1500 KG per m3

Verkrijgbare formaten: 10/14

Verbruik: 75 kg/m2 berekend op basis van een laagdikte van 5 cm.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd? 

Wij leveren alle formaten bags, splitplaten en paletten met een kraanwagen. We kunnen uw bestelling tot 5 meter rondom de vrachtwagen lossen. Heeft u twijfels over de bereikbaarheid van de losplaats neem dan contact met ons op.

 Wanneer wordt mijn bestelling geleverd? 

Binnen 5 werkdagen na bestelling

 U wordt bericht, 1 dag voor levering tussen +/- 15u en 21u, in welk dagdeel uw bestelling geleverd zal worden. Dit is een inschatting van het bezorgmoment en kan licht afwijken!

Tip: plan de werkzaamheden niet de dag van de levering zelf, maar pas de dag erna. Gezien de toenemende verkeersdrukte kunnen levertijden soms afwijken van het vooropgestelde tijdslot.

Duidt aan, bij het afsluiten van uw bestelling, hoe u graag op de hoogte wenst te worden gehouden (e-mail, telefoon, sms of whatsapp).

Indien u de losplaats duidelijk kan omschrijven in het daarvoor bestemde vak “opmerking”, hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de levering. Onze ervaren chauffeurs zullen steeds het mogelijke doen om uw bestelling zo correct mogelijk af te leveren.

Losgestort

Aan de hand van uw postcode kan u eenvoudig berekenen wat uw gewenste hoeveelheid bij u thuis bezorgd kost.

We leveren losgestorte leveringen met eigen kipwagen vanaf 5 ton, vaak is dit voordeliger gezien de verpakkingskost van de big bags overbodig wordt. Tot 12 ton kunnen we met een compacte vrachtwagen vrijwel op iedere losplaats geraken. Heeft u meer dan 12 ton nodig dan wordt dit met een trekker + oplegger geleverd, deze heeft een grotere draaicirkel en is beperkter in wendbaarheid, twijfelt u over de toegankelijk van de losplaats neem dan contact met ons op.

Komt u graag afhalen? Kies dan “Afhalen”.

Het is niet noodzakelijk om voor afhaling vooraf te bestellen of reserveren, kom gerust langs u kan hier ons assortiment live bekijken en alsnog inspiratie opdoen en uw keuze maken, onze medewerkers zullen u graag te woord staan, en laden het door u gewenste product in uw aanhang of bestelwagen.

Betalen kan met bancontact, master en visa card, ecocheques of cash.

 

 

Eurocompost Garden Products Blanc de Provence 10/14 per ton
Eurocompost Garden Products
Blanc de Provence 10/14 per ton
€92,00
Eurocompost Garden Products Blanc de Provence 10/14 Big Bag 1600kg
Eurocompost Garden Products
Blanc de Provence 10/14 Big Bag 1600kg
€162,00
Eurocompost Garden Products Blanc de Provence 10/14 Midi Bag 1000kg
Eurocompost Garden Products
Blanc de Provence 10/14 Midi Bag 1000kg
€107,00
Eurocompost Garden Products Blanc de Provence 10/14 Mini Bag 500kg
Eurocompost Garden Products
Blanc de Provence 10/14 Mini Bag 500kg
€77,00