Leisteen / Slate 60/160 naturae

Slate Naturae 60/160.

Productomschrijving:

Slate Naturae is van oorsprong een Belgische leisteen. Door zijn ruwere vorm en afwisselend kleinere en grotere stukken, oogt hij zeer natuurlijk. Zijn overwegend antraciete kleur met roestige tinten geeft hem een unieke look. Hierdoor past hij zowel mooi in klassieke als in moderne tuindesigns. De meest voorkomende toepassingen zijn in sierborders, als bodembedekker, of als decoratieve aansluiting aan de rand van een terras. Slate Naturae heeft een beperkte hardheid en schuift graag weg. Hij is daardoor minder geschikt voor wandelpaden, parkeerplaatsen of opritten.

Voordelen:

Mooie natuurlijke en slijtvaste kleur

De roestige tinten zorgen voor een mooie schakering

Beschermt tegen uitdroging van de bodem

Onderhoudsvriendelijk

Tips:

          Een laagdikte van minimum 6 cm is aangewezen voor een mooi resultaat te bekomen. Minder raden we uit ervaring af, om een mooie bedekking van de bodem te bekomen.

Gebruik een worteldoek direct onder de slate, zo voorkom je onkruidgroei.

 Productinformatie:

Soortelijk gewicht : 1500 kg / m3

Beschikbare fractie: 60/160

Verbruik : 90 kg/m2 berekend op een laagdikte van 6 cm

Opgelet : de maataanduiding van de slates wordt steeds bepaald door de fractie waarmee ze afgezeefd zijn. Deze aanduiding is een gemiddelde. Hierdoor kunnen er lichte afwijkingen voorvallen. Bij de levering en het verdelen van het grind zal een stoflaag de werkelijke kleur maskeren. Het verwerken is geen probleem, het grind zal zich vanzelf schoonspoelen.
Bij Slate/leisteen kunnen kleurverschillen zich voordoen tussen verschillende leveringen. Heeft u dus te weinig besteld of wil u de aanleg verspreiden, dan is het aangewezen om de tijd tussen 2 bestellingen te beperken om kleurverschil te voorkomen.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd? 

Wij leveren alle formaten bags, splitplaten en paletten met een kraanwagen. We kunnen uw bestelling tot 5 meter rondom de vrachtwagen lossen. Heeft u twijfels over de bereikbaarheid van de losplaats neem dan contact met ons op.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd? 

Binnen 5 werkdagen na bestelling

U wordt bericht, 1 dag voor levering tussen +/- 15u en 21u, in welk dagdeel uw bestelling geleverd zal worden. Dit is een inschatting van het bezorgmoment en kan licht afwijken!

Tip: plan de werkzaamheden niet de dag van de levering zelf, maar pas de dag erna. Gezien de toenemende verkeersdrukte kunnen levertijden soms afwijken van het vooropgestelde tijdslot.

Duidt aan, bij het afsluiten van uw bestelling, hoe u graag op de hoogte wenst te worden gehouden (e-mail, telefoon, sms of whatsapp).

Indien u de losplaats duidelijk kan omschrijven in het daarvoor bestemde vak “opmerking”, hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de levering. Onze ervaren chauffeurs zullen steeds het mogelijke doen om uw bestelling zo correct mogelijk af te leveren. 

Losgestort

Aan de hand van uw postcode kan u eenvoudig berekenen wat uw gewenste hoeveelheid bij u thuis bezorgd kost.

We leveren losgestorte leveringen met eigen kipwagen vanaf 5 ton, vaak is dit voordeliger gezien de verpakkingskost van de big bags overbodig wordt. Tot 12 ton kunnen we met een compacte vrachtwagen vrijwel op iedere losplaats geraken. Heeft u meer dan 12 ton nodig dan wordt dit met een trekker + oplegger geleverd, deze heeft een grotere draaicirkel en is beperkter in wendbaarheid, twijfelt u over de toegankelijk van de losplaats neem dan contact met ons op.

Komt u graag afhalen? Kies dan “Afhalen”.

Het is niet noodzakelijk om voor afhaling vooraf te bestellen of reserveren, kom gerust langs u kan hier ons assortiment live bekijken en alsnog inspiratie opdoen en uw keuze maken, onze medewerkers zullen u graag te woord staan, en laden het door u gewenste product in uw aanhang of bestelwagen.

Betalen kan met bancontact, master en visa card, ecocheques of cash.

 

 

Eurocompost Garden Products Canadian Slate Naturae 60/160 per ton
Eurocompost Garden Products
Canadian Slate Naturae 60/160 per ton
prijs per ton
€110,00
Eurocompost Garden Products Canadian Slate Naturae 60/160 Big Bag 1600kg
Eurocompost Garden Products
Canadian Slate Naturae 60/160 Big Bag 1600kg
In Big Bag 1600kg
€188,00
Eurocompost Garden Products Canadian Slate Naturae 60/160 Midi Bag 1000kg
Eurocompost Garden Products
Canadian Slate Naturae 60/160 Midi Bag 1000kg
In Midi Bag 1000kg
€122,00
Eurocompost Garden Products Canadian Slate Naturae 60/160 Mini Bag 500kg
Eurocompost Garden Products
Canadian Slate Naturae 60/160 Mini Bag 500kg
In mini bag 500kg
€83,50