Lava Corten 16/32

Corten Lava

Is vernoemd naar het staal, Cortenstaal door zijn roestbruine kleur, vermengd met antraciettinten. De antracietkleurige delen in de lava zijn feitelijk kleine basaltdeeltjes die het geheel tot een mooie mix maken. Door de aanwezigheid van het basalt is de Corten Lava minder geschikt voor drainerende of filtertoepassingen. We hebben deze in 2 fracties: 8/16 en 16/32. Beide fracties worden zeer vaak toegepast als decoratieve bodembedekker.

Voordelen van Corten lava.

Budgetvriendelijk
Bodembedekker die niet verteert
Weert ongewenste gasten
Uitgebreid toepasbaar

Productinformatie:

Soortelijk gewicht: 1200 – 1400 kg / m3 afhankelijk zomer/winter

Beschikbare fracties: 8/16 en 16/32

Verbruik : 60-70 kg/m2 berekend op een laagdikte van 5 cm

Opgelet : de maataanduiding van de lava wordt steeds bepaald door de fractie waarmee ze afgezeefd zijn. Deze aanduiding is een gemiddelde. Hierdoor kunnen er lichte afwijkingen voorvallen. Bij de levering en het verdelen van de lava zal een stoflaag de werkelijke kleur maskeren. Het verwerken is geen probleem, de lava zal zich vanzelf schoonspoelen.
Lava is een natuurproduct en kan van laag tot laag in de groeve verschillen van kleur. Heeft u dus een groter oppervlak te bedekken en wil u de klus verspreiden in de tijd, dan kan er kleurverschil optreden tussen de leveringen. Heeft u reeds lava en bent u niet zeker van de juiste keuze, gebruik dan ons whatsapp nummer of e-mailadres om enkele foto’s te delen met ons. Zo kunnen we u steeds adviseren.

 

Hoe wordt mijn bestelling geleverd? 

Wij leveren alle formaten bags, splitplaten en paletten met een kraanwagen. We kunnen uw bestelling tot 5 meter rondom de vrachtwagen lossen. Heeft u twijfels over de bereikbaarheid van de losplaats neem dan contact met ons op.

 Wanneer wordt mijn bestelling geleverd? 

Binnen 5 werkdagen na bestelling

U wordt bericht, 1 dag voor levering tussen +/- 15u en 21u, in welk dagdeel uw bestelling geleverd zal worden. Dit is een inschatting van het bezorgmoment en kan licht afwijken!

Tip: plan de werkzaamheden niet de dag van de levering zelf, maar pas de dag erna. Gezien de toenemende verkeersdrukte kunnen levertijden soms afwijken van het vooropgestelde tijdslot.

Duidt aan, bij het afsluiten van uw bestelling, hoe u graag op de hoogte wenst te worden gehouden (e-mail, telefoon, sms of whatsapp).

Indien u de losplaats duidelijk kan omschrijven in het daarvoor bestemde vak “opmerking”, hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de levering. Onze ervaren chauffeurs zullen steeds het mogelijke doen om uw bestelling zo correct mogelijk af te leveren.

Losgestort

Aan de hand van uw postcode kan u eenvoudig berekenen wat uw gewenste hoeveelheid bij u thuis bezorgd kost.

We leveren losgestorte leveringen met eigen kipwagen vanaf 5 ton, vaak is dit voordeliger gezien de verpakkingskost van de big bags overbodig wordt. Tot 12 ton kunnen we met een compacte vrachtwagen vrijwel op iedere losplaats geraken. Heeft u meer dan 12 ton nodig dan wordt dit met een trekker + oplegger geleverd, deze heeft een grotere draaicirkel en is beperkter in wendbaarheid, twijfelt u over de toegankelijk van de losplaats neem dan contact met ons op.

Komt u graag afhalen? Kies dan “Afhalen”.

Het is niet noodzakelijk om voor afhaling vooraf te bestellen of reserveren, kom gerust langs u kan hier ons assortiment live bekijken en alsnog inspiratie opdoen en uw keuze maken, onze medewerkers zullen u graag te woord staan, en laden het door u gewenste product in uw aanhang of bestelwagen.

Betalen kan met bancontact, master en visa card, ecocheques of cash.

 

 

 

Eurocompost garden products Lava Cor-ten 16/32  Per ton
Eurocompost garden products
Lava Cor-ten 16/32 Per ton
Prijs per Ton.
€92,50
Eurocompost garden products Lava Cor-ten 16/32  Big Bag 1400 kg
Eurocompost garden products
Lava Cor-ten 16/32 Big Bag 1400 kg
In Big bag van 1400kg
€144,50
Eurocompost garden products Lava Cor-ten 16/32  Midi Bag 900kg
Eurocompost garden products
Lava Cor-ten 16/32 Midi Bag 900kg
In Midi bag van 900 kg
€98,50
Eurocompost garden products Lava Cor-ten 16/32  in Mini Bag 450kg
Eurocompost garden products
Lava Cor-ten 16/32 in Mini Bag 450kg
In Mini Bag 450kg
€68,50