Carrara Grind

Carrara grind

Carrara grind wordt gewonnen in de Apuaanse Alpen. Dit is een bergketen in het noorden van de Italiaanse regio Toscane. Het grind is niet rond bij de ontginning maar is een split (zie Carrara split), wat machinaal getrommeld wordt tot zijn ronde vorm. Zoekt u een grind wat een chique en moderne uitstraling geeft aan uw tuin, dan is Carrara grind hier de absolute nummer één voor. Carrara grind voor opritten en wandelpaden is verkrijgbaar in fractie 8/16 en 16/25, deze is aangenaam beloopbaar. Voor borders, bloemenperken of aansluitend aan wandelpaden zijn de fracties 25/40 en 40/60 eerder geschikt.

Voordelen van Carrara grind

Prachtige witte kleur

Unieke uitstraling

Mooie getrommelde ronde steen

Verkrijgbaar in 4 fracties

Productgegevens:

Soortelijk gewicht: 1600 kg/ m3

Verkrijgbare formaten: 8/16 16/25 25/40 40/60

Verbruik: 80 kg/m2, berekend op basis van een laagdikte van 5 cm.

 

Extra TIP :

Carrara grind legt U best op plaatsen waar genoeg zonneschijn is, dit om groene aanslagvorming te voorkomen.

 

Hoe wordt mijn bestelling geleverd? 

Wij leveren alle formaten bags, splitplaten en paletten met een kraanwagen. We kunnen uw bestelling tot 5 meter rondom de vrachtwagen lossen. Heeft u twijfels over de bereikbaarheid van de losplaats neem dan contact met ons op. 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd? 

Binnen 5 werkdagen na bestelling 

U wordt bericht, 1 dag voor levering tussen +/- 15u en 21u, in welk dagdeel uw bestelling geleverd zal worden. Dit is een inschatting van het bezorgmoment en kan licht afwijken!

Tip: plan de werkzaamheden niet de dag van de levering zelf, maar pas de dag erna. Gezien de toenemende verkeersdrukte kunnen levertijden soms afwijken van het vooropgestelde tijdslot.

Duidt aan, bij het afsluiten van uw bestelling, hoe u graag op de hoogte wenst te worden gehouden (e-mail, telefoon, sms of whatsapp).

Indien u de losplaats duidelijk kan omschrijven in het daarvoor bestemde vak “opmerking”, hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de levering. Onze ervaren chauffeurs zullen steeds het mogelijke doen om uw bestelling zo correct mogelijk af te leveren. 

Losgestort

Aan de hand van uw postcode kan u eenvoudig berekenen wat uw gewenste hoeveelheid bij u thuis bezorgd kost.

We leveren losgestorte leveringen met eigen kipwagen vanaf 5 ton, vaak is dit voordeliger gezien de verpakkingskost van de big bags overbodig wordt. Tot 12 ton kunnen we met een compacte vrachtwagen vrijwel op iedere losplaats geraken. Heeft u meer dan 12 ton nodig dan wordt dit met een trekker + oplegger geleverd, deze heeft een grotere draaicirkel en is beperkter in wendbaarheid, twijfelt u over de toegankelijk van de losplaats neem dan contact met ons op.

Komt u graag afhalen? Kies dan “Afhalen”.

Het is niet noodzakelijk om voor afhaling vooraf te bestellen of reserveren, kom gerust langs u kan hier ons assortiment live bekijken en alsnog inspiratie opdoen en uw keuze maken, onze medewerkers zullen u graag te woord staan, en laden het door u gewenste product in uw aanhang of bestelwagen.

Betalen kan met bancontact, master en visa card, ecocheques of cash.