Wortelhoutsnippers

Wortelhoutsnippers

Wortelhoutsnippers worden geproduceerd uit boomstronken. We produceren deze in eigen beheer. Eerst verhakselen we de stronken en zeven ze af, waarna de ruw vermalen houtfractie ontdaan wordt van onzuiverheden, stenen en plastic. Daarna gaan we deze opnieuw fijner verhakselen en wederom afzeven tot bruikbare fracties van fijn, grof tot extra grof.
Wortelhoutsnippers zijn geschikt als bodembedekker, als bodem voor een wandelpad of voor een natuurlijke snipperwand. Door het gebruik van enkel stronken en geen takhout of snoeiafval, bevat het wortelhout geen snel verterende organische delen. Enkel hout uit de wortel van de boom. Deze heeft een lange levensduur van 4-5 jaar voor de 25/40 en 40/60 fractie, 2-3 jaar voor 12/25 fractie.
Bent u op zoek naar een prijsgunstige bodembedekker dan is wortelhout de nummer één in prijs-kwaliteitsverhouding.

Voordelen van Wortelhoutsnippers

Geheel natuurlijk en gerecycleerd product.
Voorkomt onkruidgroei
Prijsgunstig product
Meerdere toepassingen mogelijk

Beschikbare Fracties: FIJN 12/25, GROF 25/40 en EXTRA GROF 40/60

Verkrijgbaar los gestort per 0.5/ 0.75/ 1m3
In big bag van 1 m3
In midi bag van 0.5 m3
Zowel voor afhaling als levering mogelijk, levering in bulk vanaf 5m3.

Productinformatie:

Soortelijk gewicht: 300 kg /m3
Levensduur: 2-5 jaar

Hoe wordt mijn bestelling geleverd? 

Wij leveren alle formaten bags, splitplaten en paletten met een kraanwagen. We kunnen uw bestelling tot 5 meter rondom de vrachtwagen lossen. Heeft u twijfels over de bereikbaarheid van de losplaats neem dan contact met ons op. 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd? 

Binnen 5 werkdagen na bestelling 

U wordt bericht, 1 dag voor levering tussen +/- 15u en 21u, in welk dagdeel uw bestelling geleverd zal worden. Dit is een inschatting van het bezorgmoment en kan licht afwijken!

Tip: plan de werkzaamheden niet de dag van de levering zelf, maar pas de dag erna. Gezien de toenemende verkeersdrukte kunnen levertijden soms afwijken van het vooropgestelde tijdslot.

Duidt aan, bij het afsluiten van uw bestelling, hoe u graag op de hoogte wenst te worden gehouden (e-mail, telefoon, sms of whatsapp).

Indien u de losplaats duidelijk kan omschrijven in het daarvoor bestemde vak “opmerking”, hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de levering. Onze ervaren chauffeurs zullen steeds het mogelijke doen om uw bestelling zo correct mogelijk af te leveren.

 Losgestort

Aan de hand van uw postcode kan u eenvoudig berekenen wat uw gewenste hoeveelheid bij u thuis bezorgd kost.

We leveren losgestorte leveringen met eigen kipwagen vanaf 5 m³, vaak is dit voordeliger gezien de verpakkingskost van de big bags overbodig wordt. Tot 12 m³ kunnen we met een compacte vrachtwagen vrijwel op iedere losplaats geraken. Heeft u meer dan 12 m³ nodig dan wordt dit met een trekker + oplegger geleverd, deze heeft een grotere draaicirkel en is beperkter in wendbaarheid, twijfelt u over de toegankelijk van de losplaats neem dan contact met ons op.

Komt u graag afhalen? Kies dan “Afhalen”.

Het is niet noodzakelijk om voor afhaling vooraf te bestellen of reserveren, kom gerust langs u kan hier ons assortiment live bekijken en alsnog inspiratie opdoen en uw keuze maken, onze medewerkers zullen u graag te woord staan, en laden het door u gewenste product in uw aanhang of bestelwagen.

Betalen kan met bancontact, master en visa card, ecocheques of cash.