Natuur Chips

Natuurchips

Natuurchips worden geproduceerd uit gechipte reststammen en kroonhout (hoofdzakelijk loofhout). We kopen deze chips in zijn ruwe vorm in en zeven deze zelf af tot 2 bruikbare fracties: 12/25 en 25/40. Natuurchips kunnen uitgebreid gebruikt worden in en om de tuin. Gebruik natuurchips als bodembedekker ter vervanging van boomschors, als toplaag voor wandelpaden, als val-dempende laag onder een speeltoestel of gebruik het als veerkrachtige bodem voor een Finse piste. Kortom, natuurchips is multi-inzetbaar. De natuurchips heeft een levensduur van 2-3 jaar voor de 12/25 fractie en 3-4 jaar voor de 25/40 fractie. Deze laatste kan wat langwerpige takjes bevatten die voor de één storend zijn en voor de andere een nog natuurlijkere toets geven aan de chips.
Bent u op zoek naar een ecologisch, duurzaam en mooie houtsnipper dan is Natuurchips datgene wat u zoekt.

Voordelen van Natuurchips

Geheel natuurlijk product
Ruim inzetbaar
Prijsgunstig product
Voorkomt onkruidgroei en bodemerosie.

Beschikbare Fractie: FIJN 12/25, GROF 25/40

Verkrijgbaar los gestort per 0.5/ 0.75/ 1m3
In big bag van 1 m3
In midi bag van 0.5 m3
Zowel voor afhaling als levering mogelijk, levering in bulk vanaf 5m3.

Productinformatie:

Soortelijk gewicht: 300 kg /m3
Levensduur: 2-4 jaar

Hoe wordt mijn bestelling geleverd? 

Wij leveren alle formaten bags, splitplaten en paletten met een kraanwagen. We kunnen uw bestelling tot 5 meter rondom de vrachtwagen lossen. Heeft u twijfels over de bereikbaarheid van de losplaats neem dan contact met ons op.

 Wanneer wordt mijn bestelling geleverd? 

Binnen 5 werkdagen na bestelling 

U wordt bericht, 1 dag voor levering tussen +/- 15u en 21u, in welk dagdeel uw bestelling geleverd zal worden. Dit is een inschatting van het bezorgmoment en kan licht afwijken!

Tip: plan de werkzaamheden niet de dag van de levering zelf, maar pas de dag erna. Gezien de toenemende verkeersdrukte kunnen levertijden soms afwijken van het vooropgestelde tijdslot.

Duidt aan, bij het afsluiten van uw bestelling, hoe u graag op de hoogte wenst te worden gehouden (e-mail, telefoon, sms of whatsapp).

Indien u de losplaats duidelijk kan omschrijven in het daarvoor bestemde vak “opmerking”, hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de levering. Onze ervaren chauffeurs zullen steeds het mogelijke doen om uw bestelling zo correct mogelijk af te leveren. 

Losgestort

Aan de hand van uw postcode kan u eenvoudig berekenen wat uw gewenste hoeveelheid bij u thuis bezorgd kost.

We leveren losgestorte leveringen met eigen kipwagen vanaf 5 m³, vaak is dit voordeliger gezien de verpakkingskost van de big bags overbodig wordt. Tot 12 m³ kunnen we met een compacte vrachtwagen vrijwel op iedere losplaats geraken. Heeft u meer dan 12 m³ nodig dan wordt dit met een trekker + oplegger geleverd, deze heeft een grotere draaicirkel en is beperkter in wendbaarheid, twijfelt u over de toegankelijk van de losplaats neem dan contact met ons op.

Komt u graag afhalen? Kies dan “Afhalen”.

Het is niet noodzakelijk om voor afhaling vooraf te bestellen of reserveren, kom gerust langs u kan hier ons assortiment live bekijken en alsnog inspiratie opdoen en uw keuze maken, onze medewerkers zullen u graag te woord staan, en laden het door u gewenste product in uw aanhang of bestelwagen.

Betalen kan met bancontact, master en visa card, ecocheques of cash.