Blanco Chips 20/40

Blanco Chips

Blanco chips worden geproduceerd uit reststammen uit de Belgische Houtzagerijen, voornamelijk dennenhout. We kopen deze chips in zijn ruwe vorm in, om hem te ontdoen van zagemeel en spenen zeven we de chips tot een mooi bruikbaar 25/40 kaliber. Blanco chips kunnen uitgebreid gebruikt worden in en om de tuin, is het nu als bodembedekker ter vervanging van boomschors of als toplaag voor wandelpaden of als valdempende laag onder een speeltoestel tot gebruik als veerkrachtige bodem voor een finse piste, kortom Blanco chips is multi inzetbaar. De chips heeft een levensduur van 4-5 jaar. Blanco chips is ook de basis chips die we gebruiken voor onze Colored chips, d.m.v. toevoegen van kleurstof en een machinale bewerking geven we de chips een mooi kleurtje. 

Voordelen van blanco chips

Geheel natuurlijk en gerecycleerd product.
Voorkomt onkruidgroei
Lange levensduur
Uitgebreid toepassingsgebied

Beschikbare Fractie: 25/40
Synoniemen : houtchips, plaquettes.

Verkrijgbaar los gestort per 0.5/ 0.75/ 1m3
In big bag van 1 m3
In midi bag van 0.5 m3
Zowel voor afhaling als levering mogelijk, levering in bulk vanaf 5m3.

Productinformatie:

Soortelijk gewicht: 250 kg /m3
Levensduur: 4-5 jaar

Hoe wordt mijn bestelling geleverd? 

Wij leveren alle formaten bags, splitplaten en paletten met een kraanwagen. We kunnen uw bestelling tot 5 meter rondom de vrachtwagen lossen. Heeft u twijfels over de bereikbaarheid van de losplaats neem dan contact met ons op. 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd? 

Binnen 5 werkdagen na bestelling 

U wordt bericht, 1 dag voor levering tussen +/- 15u en 21u, in welk dagdeel uw bestelling geleverd zal worden. Dit is een inschatting van het bezorgmoment en kan licht afwijken!

Tip: plan de werkzaamheden niet de dag van de levering zelf, maar pas de dag erna. Gezien de toenemende verkeersdrukte kunnen levertijden soms afwijken van het vooropgestelde tijdslot.

Duidt aan, bij het afsluiten van uw bestelling, hoe u graag op de hoogte wenst te worden gehouden (e-mail, telefoon, sms of whatsapp).

Indien u de losplaats duidelijk kan omschrijven in het daarvoor bestemde vak “opmerking”, hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de levering. Onze ervaren chauffeurs zullen steeds het mogelijke doen om uw bestelling zo correct mogelijk af te leveren. 

Losgestort

Aan de hand van uw postcode kan u eenvoudig berekenen wat uw gewenste hoeveelheid bij u thuis bezorgd kost.

We leveren losgestorte leveringen met eigen kipwagen vanaf 5 m³, vaak is dit voordeliger gezien de verpakkingskost van de big bags overbodig wordt. Tot 12 m³ kunnen we met een compacte vrachtwagen vrijwel op iedere losplaats geraken. Heeft u meer dan 12 m³ nodig dan wordt dit met een trekker + oplegger geleverd, deze heeft een grotere draaicirkel en is beperkter in wendbaarheid, twijfelt u over de toegankelijk van de losplaats neem dan contact met ons op.

Komt u graag afhalen? Kies dan “Afhalen”.

Het is niet noodzakelijk om voor afhaling vooraf te bestellen of reserveren, kom gerust langs u kan hier ons assortiment live bekijken en alsnog inspiratie opdoen en uw keuze maken, onze medewerkers zullen u graag te woord staan, en laden het door u gewenste product in uw aanhang of bestelwagen.

Betalen kan met bancontact, master en visa card, ecocheques of cash.

 

 

Eurocompost garden products Blanco Chips  in Big bag 1m³
Eurocompost garden products
Blanco Chips in Big bag 1m³
In Big bag van 1m³ om zelf af te halen.
€90,00
Eurocompost garden products Blanco Chips  Midi Bag 0.75
Eurocompost garden products
Blanco Chips Midi Bag 0.75
Blanco Chips Midi Bag 0.75
€67,50
Eurocompost garden products Blanco Chips  1m³
Eurocompost garden products
Blanco Chips 1m³
Blanco Chips 1m³
€75,00