Franse schors - Pinus Maritime

Franse schors.

Franse schors, ook wel Pin Maritime of Pin de Landes genoemd, is een schors
afkomstig van de Zee-den. Deze boom behoort tot de dennenfamilie en is afkomstig uit het middellandse zeegebied van de Landes. Dit strekt zich uit van Frankrijk tot Spanje, Portugal en zelfs Noord-Afrika. Zijn terracotta kleur geeft uw tuin een mooie natuurlijke uitstraling. Door zijn harde structuur heeft hij een levensduur van 4-6 jaar. Franse schors is de meest kwalitatieve schors die er is. Zijn kwaliteit, gecombineerd met zijn lange levensduur, maakt dat hij zich tot de beste mag kronen. Wij importeren onze Franse schors uit Portugal en Frankrijk, dit omwille van de continue kwaliteit en beschikbaarheid. Bent U op zoek naar een goedkoper alternatief, kijk dan eens naar Naaldhout of Decoschors

Voordelen van Franse schors :

Geheel natuurlijk product
Voorkomt onkruidgroei
Zeer decoratief
Voorkomt uitdroging van de bodem

Beschikbare Fracties : 12/25 en 25/40

Verkrijgbaar los gestort per 0.5/ 0.75/ 1m3
In big bag van 1 m3
In midi bag van 0.5 m3
Zowel voor afhaling als levering mogelijk, levering in bulk vanaf 5m3.

Productinformatie:

Soortelijk gewicht: 300 kg /m3
Levensduur: 4-6 jaar

Hoe wordt mijn bestelling geleverd? 

Wij leveren alle formaten bags, splitplaten en paletten met een kraanwagen. We kunnen uw bestelling tot 5 meter rondom de vrachtwagen lossen. Heeft u twijfels over de bereikbaarheid van de losplaats neem dan contact met ons op. 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd? 

Binnen 5 werkdagen na bestelling

U wordt bericht, 1 dag voor levering tussen +/- 15u en 21u, in welk dagdeel uw bestelling geleverd zal worden. Dit is een inschatting van het bezorgmoment en kan licht afwijken!

Tip: plan de werkzaamheden niet de dag van de levering zelf, maar pas de dag erna. Gezien de toenemende verkeersdrukte kunnen levertijden soms afwijken van het vooropgestelde tijdslot.

Duidt aan, bij het afsluiten van uw bestelling, hoe u graag op de hoogte wenst te worden gehouden (e-mail, telefoon, sms of whatsapp).

Indien u de losplaats duidelijk kan omschrijven in het daarvoor bestemde vak “opmerking”, hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de levering. Onze ervaren chauffeurs zullen steeds het mogelijke doen om uw bestelling zo correct mogelijk af te leveren.

Losgestort

Aan de hand van uw postcode kan u eenvoudig berekenen wat uw gewenste hoeveelheid bij u thuis bezorgd kost.

We leveren losgestorte leveringen met eigen kipwagen vanaf 5 m³, vaak is dit voordeliger gezien de verpakkingskost van de big bags overbodig wordt. Tot 12 m³kunnen we met een compacte vrachtwagen vrijwel op iedere losplaats geraken. Heeft u meer dan 12 m³ nodig dan wordt dit met een trekker + oplegger geleverd, deze heeft een grotere draaicirkel en is beperkter in wendbaarheid, twijfelt u over de toegankelijk van de losplaats neem dan contact met ons op.

Komt u graag afhalen? Kies dan “Afhalen”.

Het is niet noodzakelijk om voor afhaling vooraf te bestellen of reserveren, kom gerust langs u kan hier ons assortiment live bekijken en alsnog inspiratie opdoen en uw keuze maken, onze medewerkers zullen u graag te woord staan, en laden het door u gewenste product in uw aanhang of bestelwagen.

Betalen kan met bancontact, master en visa card, ecocheques of cash.