Tuincompost

Tuincompost:

Tuincompost is een donkerbruin tot zwart, kruimelig product dat bestaat uit plantaardige resten.
Het wordt gevormd wanneer groenten, fruit, grasmaaisel, bladeren en snoeihout door micro- organismen worden afgebroken. Compost is dus een 100% natuurlijk product.

Hoeveel en hoe compost gebruiken?

Tuincompost moet steeds gemengd worden met de bestaande grond van je tuin, een laagdikte van 2-3 cm of 2-3m3 per 100m2 is voldoende. Bij aanleg van een nieuwe tuin of bij zeer arme grond zijn grotere dosissen toegestaan mits frezen van de compost in de bodem, vraag vrijblijvend informatie voor uw specifieke situatie over de benodigde hoeveelheid.

Voordelen van Tuincompost:

- Verbetert de bodemstructuur
- Zorgt voor voldoende bodemhumus
- Voorkomt uitdroging van de bodem
- Werkt de bodemverzuring tegen

Verkrijgbaar los gestort per 0.5/ 0.75/ 1m3
In big bag van 1 m3
In midi bag van 0.5 m3
Zowel voor afhaling als levering mogelijk, levering in bulk vanaf 5m3.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd? 

Wij leveren alle formaten bags, splitplaten en paletten met een kraanwagen. We kunnen uw bestelling tot 5 meter rondom de vrachtwagen lossen. Heeft u twijfels over de bereikbaarheid van de losplaats neem dan contact met ons op.

 Wanneer wordt mijn bestelling geleverd? 

Binnen 5 werkdagen na bestelling 

U wordt bericht, 1 dag voor levering tussen +/- 15u en 21u, in welk dagdeel uw bestelling geleverd zal worden. Dit is een inschatting van het bezorgmoment en kan licht afwijken!

Tip: plan de werkzaamheden niet de dag van de levering zelf, maar pas de dag erna. Gezien de toenemende verkeersdrukte kunnen levertijden soms afwijken van het vooropgestelde tijdslot.

Duidt aan, bij het afsluiten van uw bestelling, hoe u graag op de hoogte wenst te worden gehouden (e-mail, telefoon, sms of whatsapp).

Indien u de losplaats duidelijk kan omschrijven in het daarvoor bestemde vak “opmerking”, hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de levering. Onze ervaren chauffeurs zullen steeds het mogelijke doen om uw bestelling zo correct mogelijk af te leveren. 

Losgestort

Aan de hand van uw postcode kan u eenvoudig berekenen wat uw gewenste hoeveelheid bij u thuis bezorgd kost.

We leveren losgestorte leveringen met eigen kipwagen vanaf 5 m³, vaak is dit voordeliger gezien de verpakkingskost van de big bags overbodig wordt. Tot 12 m³kunnen we met een compacte vrachtwagen vrijwel op iedere losplaats geraken. Heeft u meer dan 12 m³ nodig dan wordt dit met een trekker + oplegger geleverd, deze heeft een grotere draaicirkel en is beperkter in wendbaarheid, twijfelt u over de toegankelijk van de losplaats neem dan contact met ons op.

Komt u graag afhalen? Kies dan “Afhalen”.

Het is niet noodzakelijk om voor afhaling vooraf te bestellen of reserveren, kom gerust langs u kan hier ons assortiment live bekijken en alsnog inspiratie opdoen en uw keuze maken, onze medewerkers zullen u graag te woord staan, en laden het door u gewenste product in uw aanhang of bestelwagen.

Betalen kan met bancontact, master en visa card, ecocheques of cash.

 

 

Eurocompost garden products Tuincompost  per m³
Eurocompost garden products
Tuincompost per m³
Tuincompost per m³
€30,00
Eurocompost garden products Tuincompost Big bag 1m³
Eurocompost garden products
Tuincompost Big bag 1m³
Tuincompost Big bag 1m³
€45,00
Eurocompost garden products Tuincompost Midi bag 0.75m³
Eurocompost garden products
Tuincompost Midi bag 0.75m³
Tuincompost Midi bag 0.75m³
€36,00