Start-Up

Start Up:

Is een universele bodemverbeteraar geschikt om te mengen  in de grond bij de aanplanting van bomen, struiken, hagen, buxus, of voor het herstellen van gazons.

Hoeveel en hoe Start Up gebruiken?

Start up best steeds mengen met de bestaande grond van je tuin, bijvoorbeeld bij aanplanting 1 deel Start up mengen met 2 delen aarde uit de tuin. Bij zwaardere kleigronden mag van elk 1 deel gebuikt worden om zo een 50/50 mengeling te bekomen.
Start Up is ook geschikt om uw gazon wat extra voeding te geven. Strooi na het maaien of verticuteren een dunne laag Start up over het oppervlak. Zaai indien nodig de kale plekken bij met een herstelgazonzaad.

Voordelen van Start up:

  • Zorgt voor een gezonde en krachtige groei.
  • Bevordert de inworteling en stimuleert het bodemleven.
  • Voorkomt uitdroging van de bodem

Verkrijgbaar los gestort per 0.5/ 0.75/ 1m3
In big bag van 1 m3
In midi bag van 0.5 m3
Zowel voor afhaling als levering mogelijk, levering in bulk vanaf 5m3.

Productinfo:

Gemengd organisch bodem- verbeterend middel op basis van: 

Witveen Turf 30%, Zwartveen turf 30% Groencompost 20%, Zeeden schors 20% en Samengestelde NPK-meststof bevattend Magnesium en Zwavel 12-0-20+3MgO+7SO3

Waarborg organische stof 10%
Soortelijk gewicht: 800 kg /m3

Hoe wordt mijn bestelling geleverd? 

Wij leveren alle formaten bags, splitplaten en paletten met een kraanwagen. We kunnen uw bestelling tot 5 meter rondom de vrachtwagen lossen. Heeft u twijfels over de bereikbaarheid van de losplaats neem dan contact met ons op. 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd? 

Binnen 5 werkdagen na bestelling 

U wordt bericht, 1 dag voor levering tussen +/- 15u en 21u, in welk dagdeel uw bestelling geleverd zal worden. Dit is een inschatting van het bezorgmoment en kan licht afwijken!

Tip: plan de werkzaamheden niet de dag van de levering zelf, maar pas de dag erna. Gezien de toenemende verkeersdrukte kunnen levertijden soms afwijken van het vooropgestelde tijdslot.

Duidt aan, bij het afsluiten van uw bestelling, hoe u graag op de hoogte wenst te worden gehouden (e-mail, telefoon, sms of whatsapp).

Indien u de losplaats duidelijk kan omschrijven in het daarvoor bestemde vak “opmerking”, hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de levering. Onze ervaren chauffeurs zullen steeds het mogelijke doen om uw bestelling zo correct mogelijk af te leveren. 

Losgestort

Aan de hand van uw postcode kan u eenvoudig berekenen wat uw gewenste hoeveelheid bij u thuis bezorgd kost.

We leveren losgestorte leveringen met eigen kipwagen vanaf 5 m³, vaak is dit voordeliger gezien de verpakkingskost van de big bags overbodig wordt. Tot 12 m³kunnen we met een compacte vrachtwagen vrijwel op iedere losplaats geraken. Heeft u meer dan 12 m³nodig dan wordt dit met een trekker + oplegger geleverd, deze heeft een grotere draaicirkel en is beperkter in wendbaarheid, twijfelt u over de toegankelijk van de losplaats neem dan contact met ons op.

Komt u graag afhalen? Kies dan “Afhalen”.

 

Het is niet noodzakelijk om voor afhaling vooraf te bestellen of reserveren, kom gerust langs u kan hier ons assortiment live bekijken en alsnog inspiratie opdoen en uw keuze maken, onze medewerkers zullen u graag te woord staan, en laden het door u gewenste product in uw aanhang of bestelwagen.

Betalen kan met bancontact, master en visa card, ecocheques of cash.

 

 

Eurocompost garden products Start-Up 1m³
Eurocompost garden products
Start-Up 1m³
€68,00
Eurocompost garden products Start-Up Big bag 1m³
Eurocompost garden products
Start-Up Big bag 1m³
Start-Up Big bag 1m³
€83,00
Eurocompost garden products Start-Up Midi bag 0.75m³
Eurocompost garden products
Start-Up Midi bag 0.75m³
Start-Up Midi bag 0.75m³
€74,00