Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Basalt 16/22 Mini Bag 500kg

Basalt 16/22 Mini Bag 500kg

€81,00
Basalt split is door zijn hardheid geschikt voor vele toepassingen. Het split kunt u met gemak toepassen op parkeerplaatsen en opritten, borders en wandelpaden. Kortom Basalt split geeft uw tuin, terras of oprit een stijlvolle look.
Beschrijving

Basalt split is door zijn hardheid geschikt voor vele toepassingen. Het split kunt u met gemak toepassen op parkeerplaatsen en opritten, borders en wandelpaden. Kortom Basalt split geeft uw tuin, terras of oprit een stijlvolle look. In de zon droogt hij op tot een mooie egale blauwe kleur, in het nat is hij eerder antraciet/ zwart, wat voor een afwisselend beeld zorgt.
Op zoek naar een budgetvriendelijk alternatief? Dan is Edelsplit Black zeker een goede optie. Voor een grovere steen, kan u kiezen voor Midnight Black.

Voordelen:

 

Productbeschrijving:

Soortelijk gewicht: 1600 kg/ m3

Verkrijgbare formaten: 8/11 - 16/22

Verbruik: 80 kg/m2, berekend op basis van een laagdikte van 5 cm.

 

Hoe wordt mijn bestelling geleverd? 

Wij leveren alle formaten bags, splitplaten en paletten met een kraanwagen. We kunnen uw bestelling tot 5 meter rondom de vrachtwagen lossen. Heeft u twijfels over de bereikbaarheid van de losplaats neem dan contact met ons op. 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd? 

Binnen 5 werkdagen na bestelling 

U wordt bericht, 1 dag voor levering tussen +/- 15u en 21u, in welk dagdeel uw bestelling geleverd zal worden. Dit is een inschatting van het bezorgmoment en kan licht afwijken!

Tip: plan de werkzaamheden niet de dag van de levering zelf, maar pas de dag erna. Gezien de toenemende verkeersdrukte kunnen levertijden soms afwijken van het vooropgestelde tijdslot.

Duidt aan, bij het afsluiten van uw bestelling, hoe u graag op de hoogte wenst te worden gehouden (e-mail, telefoon, sms of whatsapp).

Indien u de losplaats duidelijk kan omschrijven in het daarvoor bestemde vak “opmerking”, hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de levering. Onze ervaren chauffeurs zullen steeds het mogelijke doen om uw bestelling zo correct mogelijk af te leveren.